کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

شماره تلفن همراه خود را وارد کنید، جواب شما را برایتان پیامک می‌کنیم.

برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت‌ به دندان طبیعی شما آسیبی نمی‌رساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی تثبیت می‌شود.

کامپوزیت دندان نه تنها ظاهر دندان را بهبود می‌بخشد، بلکه مشکلاتی مانند ترک، شکستگی‌های کوچک، فاصله‌های کم بین دندان‌ها و تغییر رنگ دندان را نیز اصلاح می‌کند.

پرکردن دندان با کامپوزیت معمولاً بدون درد است. در این روش، دندانپزشک نیازی به تراشیدن مینای دندان ندارد و به همین دلیل بیمار احساس ناراحتی کمتری خواهد داشت.

کامپوزیت تنها می تواند نامرتبی های خفیف دندانی را برطرف کند. در صورتی که دندان های شما خیلی نامرتب باشند در ابتدا انجام ارتودنسی به شما پیشنهاد می شود.

دندانپزشکان با تجربه‌تر ممکن است تکنیک‌های بهتری برای کاهش درد به کار ببرند.

سفت کردن هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور: هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور مخصوص سفت می‌شود تا استحکام و پایداری لازم را پیدا کند.

این کار به دلایل زیبایی و برای ایجاد لبخندی خاص و متمایز انجام می‌شود.

نحوه کار پزشک، چقدر روی نتیجه کامپوزیت‌دندان تاثیر دارد؟

این ماده دوام خوبی دارد و امکان تطبیق رنگ و شکل دندان طبیعی را داراست. در کل افرادی که کاندیدای مناسب برای ترمیم با کامپوزیت هستند عبارتند از:

مواد کامپوزیتی یک سری مواد خمیری هستند و دندانپزشک یک لایه نازک از آن‌ها را روی دندان بیمار قرار می‌دهد. همچنین این مواد طیف رنگی وسیعی دارند و از سفیدترین رنگ‌ها تا تیره‌ترین را شامل می‌شوند و هر فردی متناسب با علاقه و شرایط کامپوزیت دندان رنگ چهره خود می‌تواند از این مواد برای رفع مشکلات دندانی استفاده کند.

 درباره علائم پوسیدگی دندان و روش های جلوگیری از آن بیشتر بخوانید.

بررسی دقیق دندان‌ها و مشاوره برای انتخاب بهترین رنگ کامپوزیت دندان

توجه به دستورالعمل‌های دندانپزشک و مراقبت از کامپوزیت

Report this page